Foto's van de praktijk


(Klik op een foto voor vergroting)
 

De praktijk staat aan de rand van het centrum van Lichtenvoorde, met aan de overkant van de straat een grote parkeerplaats, de parkeerplaats van de sporthal.  Dit heeft als voordeel, dat er bijna altijd wel een plek is om een auto te parkeren. Dit was dan ook één van de redenen om dit pand in 2002 te kopen.

Het pand zelf stamt van origine uit 1908. Dit deel is nog te zien als u ervoor staat en u kijkt naar het gebouw, het linker deel. Het rechter deel is kort na de oorlog in 1946 gebouwd door de familie Wolters, kleermaker Wolters. Deze kleermaker begon in het linker deel een winkel. Het werd "Wolters Heerenmode".

Intussen is het pand grondig verbouwd en sinds 2005 is het klaar. Het oude woonhuis gedeelte is nu de wachtkamer en de keuken. De winkel zijn de behandelkamers geworden. Boven zijn nog twee behandelkamers en de oude zolder is nu kantoor/intake ruimte.

Als u contact opneemt krijgt u, meestal als eerste, contact met Wilma Onstenk. Wilma is hier sinds 2009 mijn steun en toeverlaat. Zij regelt allerhande zaken op de praktijk. Hebt u vragen over de praktijk, wilt u nieuwe kruiden, een nieuwe afspraak , een afspraak verplaatsen, enzovoort, dan kunt u dat met haar regelen. Zij doet ook de facturering en helpt u als u vragen heeft over de betaling, uw zorgverzekeraar, de beroepsvereniging, enz..