Route beschrijving

Het ades van de praktijk is: Dijkstraat 25, 7131 DM Lichtenvoorde.

Plattegrond

Vanuit Aalten:
Ga bij de rotonde linksaf Lichtenvoorde binnen. U rijdt nu op de Aaltenseweg. U blijft door rijden tot u bij Hulshof Herwalt linksaf ( eigenlijk recht door ) kunt slaan de Dijkstraat in, richting het centrum van Lichtenvoorde.

 

Als er aan uw linker hand een grote parkeer plaats komt ( van de Sporthal ) kunt u de de praktijk  aan uw rechterzijde (25) zien. ( naast Café De Zaak ) U kunt dus aan de overzijde van de praktijk  parkeren. Mocht het vol zijn, dan is er nog een grote parkeerplaats achter de Lidl. Deze ligt als u voor de praktijk links af slaat en daarna de eerste weg weer rechts. Naast de Lidl loopt een paadje waarmee u op ongeveer 50 meter van de praktijk uit komt op de Dijkstraat. U moet dan naar rechts lopen. De praktijk bevindt zich dan aan de linker zijde van de weg.

 

Vanaf de Twenteroute:
Op de Twenteroute gaat u bij de 2e verkeerslichten rechts (vanaf Varsseveld ) of bij het 2e verkeerslicht links (vanaf Groenlo) de Richterslaan op. De eerste rotonde steekt u rechtover. Bij de tweede rotonde slaat u rechtsaf en vervolgens na 40 meter gaat u weer rechts de Dijkstraat in, richting het centrum van Lichtenvoorde.

Voor de rest zie het cursief gedrukte gedeelte.