Behandelingen

behandelkamerEen behandeling in de praktijk voor TCG van Jan Elferink bestaat in eerste instantie, uit het uitzoeken van uw klacht. Dit heet een anamnese. Uit de anamnese, die ongeveer een uur duurt, komt een behandelplan. Het behandelplan bestaat uit meerdere onderdelen. Het belangrijkst is de diagnose. Als ik een diagnose heb kunnen stellen, kan ik aan de hand van die diagnose een behandelschema opstellen.

Vervolgens kan ik ook ongeveer aangeven hoelang de frequentie van de behandeling zal gaan duren. Dit kan  bv. wekelijks en de duur van de behandelingen bv. 6 tot 8 keer zijn. Ook ga ik alvast uitzoeken of ik u moet behandelen met massages , ( shiatsu  ) en / of acupunctuur en / of kruiden.  Ook, afhankelijk van die diagnose, kan ik  de kruiden uitzoeken. Dit is natuurlijk voor iedereen anders. Het is strikt persoonlijk. Als ik alles klaar heb, de kruiden  heb besteld en gekocht, ga ik  beginnen met behandelen.

De praktijk beschikt over zes goed geoutilleerde behandelkamers.

behandelkamer 2Ik geef geen automatische garantie voor te behalen resultaten. Dit betekent dat ik mij niet kan en mag vastleggen op een altijd goed resultaat, maar na 5 tot 6 behandelingen moet er wel een verandering zijn opgetreden. Een positieve verandering.

Is die positieve verandering er niet, dan moet het behandelplan niet kloppen. Wat heb ik fout gedaan? Als dan de anamnese, opnieuw uitgewerkt, leidt tot dezelfde diagnose en hetzelfde behandelplan, stop ik met behandelen.

Komt er uit de anamnese een andere diagnose, dan ga ik u uitleggen wat ik nu denk dat er gedaan moet worden om uw klacht te behandelen. Ik vraag u dan nogmaals de kans om mij wederom vijf behandelingen de mogelijkheid te geven het beter te doen. Is er na die volgende 5 behandelingen nog geen verbetering, dan stop ik met de behandeling. 

Dit is mijn garantie! Geen langdurige behandelingen zonder resultaat. Er moeten verbeteringen optreden, daar komt u immers voor!